Recruitment
Marketing

RECRUITMENT MOET ÉN KAN ANDERS!

Wist je dat slechts 2% van de mensen actief op zoek is naar een nieuwe baan? Maar liefst 75% staat latent open voor nieuwe carrièrekansen die beter bij hen passen. Echter moet dit net op hun pad komen. Daar helpen wij bij! Het afgelopen jaar zijn er maar liefst 2.2 miljoen mensen succesvol van baan gewisseld. Dit laat zien dat de arbeidsmarkt niet zo schaars is als het lijkt, zolang je je focust op de juiste doelgroep. Ontdek hoe wij jouw vacatures onder de aandacht brengen bij deze latente talenten en de perfecte match vinden voor jouw team.

Onze aanpak begint bij jouw werkgeversmerk

Wij zetten in op een duurzame samenwerkingen door organisaties te helpen bij het vinden van geschikte medewerkers. Onze aanpak begint met het creëren van een Employer Value Proposition (EVP) en het interviewen van huidige medewerkers om jouw organisatie goed te leren kennen. Met deze persoonlijke aanpak en onze arbeidsmarktdata ontwikkelen we meerdere concrete persona’s. Als je iedereen probeert te bereiken voelt niemand zich aangesproken en als je op één persona focust loop je de rest mis. Zo bepalen we precies waar en hoe je jouw doelgroep het beste kunt bereiken.
 

Strategie & concept

 

Bij WeAchieve geloven we dat elke vacature uniek is. Daarom leggen we de basis met een doordachte, creatieve strategie. Onze aanpak is geen standaardformule; het is een op maat gemaakt plan dat jouw vacatures tot leven brengt op een manier die zich onderscheidt in een competitieve arbeidsmarkt. Met een team van achievers in zowel marketing als recruitment, creëren we een creatief concept dat jouw doelgroep niet alleen aanzet tot actie, maar ook een blijvende indruk achterlaat. 

BEELD ZEGT MEER DAN 1000 WOORDEN

Wanneer we de EVP (Employer Value Proposition) bepaald hebben en een uniek creatief concept op papier hebben staan is het tijd voor een productie.

Tijdens een productie wil je voldoende materiaal opnemen om langere tijd zichtbaar te zijn onder de doelgroep met telkens weer een andere boodschap. Je verleid je doelgroep helemaal naar de sollicitatie toe. Hieronder hebben we wat voorbeelden van vacaturevideo's die uit een productie komen. Deze video's gebruiken we om jouw vacatures te adverteren.

play_circle_filled

Vacaturevideo Finance

play_circle_filled

Vacaturevideo Zorg

play_circle_filled

Vacaturevideo Techniek

play_circle_filled

Vacaturevideo Scheepsvaart

Vrijblijvend advies op jouw recruitment uitdaging

 

  • Ga het gesprek met ons aan en ontvang een Recruitment Quickscan (t.w.v. €2500,-) op jouw proces.
  • Wij sturen naar afloop van het gesprek een advies rapport over jouw doelgroep en beste wervingsmethode
  • Het gesprek duurt ongeveer 30 minuten. 
  • Er zijn geen verplichtingen. 
Plan een adviesgesprek Direct bellen?

Flexibel en doeltreffend

Creatieve social media campagnes die de juiste kandidaten bereiken en verleiden. Binnen no time vullen wij jouw vacatures in.

Recruitment advisering

Dit pakket bevat arbeidsmarktdata over jouw te werven doelgroep, een wervingsstrategie en een business case op maat welke aantoont dat de strategie besparend gaat zijn.

done Arbeidsmarktdata (jouw branche)
done Businesscase (op maat)
done Wervingsstrategie

(t.w.v. €2500,-)

Vrijblijvend advies

Onze diensten

Dit zijn onze specialismenarrow_right_alt

check_boxindeterminate_check_box Employer Branding
check_boxindeterminate_check_box Recruitment Marketing
check_boxindeterminate_check_box Recruitment Websites

Extra flexibel

Kies alleen een van onze losse diensten


Liever iemand persoonlijk spreken?

Stefan Niemer