Wij realiseren werken-bij
websites op maat

Wat is een werken-bij website?

Een werken-bij website is een aparte site waar potentiële kandidaten kunnen solliciteren op openstaande vacatures van jouw bedrijf.

Kom in contact!

Waarom een werken-bij website?

Vandaag de dag is het moeilijker dan ooit om de juiste talenten binnen te halen. Het is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend dat de juiste kandidaten zich vanzelf aanmelden voor jouw openstaande functies. Je hebt misschien gemerkt dat je niet meer wegkomt met alleen even een vacaturetekst schrijven.

Maar hoe zorg je er nu voor dat je wel de juiste mensen binnen haalt? Juist ja, met een aparte werken-bij website. Waarom? Tegenwoordig moet je potentiële kandidaten overtuigen om te kiezen voor jouw vacature. De concurrentie is groter dan ooit tevoren, daarom moet je opvallen! Het belangrijkste aan een vacature is dat je niet alleen informeert, maar ook emoties weet te raken. Dat is namelijk het moment dat een potentiële sollicitant echt in actie komt.

SPECIALISTEN

Wij zijn gespecialiseerd in werken-bij websites en wij weten precies hoe we kandidaten kunnen raken, zodat ze zonder twijfel kiezen voor jouw vacature. Wij maken onder andere gebruik van:

  • Converterende teksten
  • Pakkende afbeeldingen
  • Aantrekkelijke USP’S
  • Medewerkers verhalen
  • Koppelingen met alle ATS systemen
  • Een SEO strategie, zodat jullie vacature hoog scoort in de google zoekresultaten
Gratis adviesgesprek aanvragen

\ Betere structuur

Als we voor je gaan bouwen zorgen we dat we toevoegen wat we geleerd hebben. Pagina's in de juiste structuur, vacature op een unieke manier weergegeven en het sollicitatieproces kort maar krachtig! Enkele voorbeelden van de bewezen techniek.

\\ Mooiere uitstraling

Ieder bedrijf is uniek, iedere bijbehorende recruitment website dus ook. Wij vormen jouw bedrijfsidentiteit graag om tot een uniek design om je werken-bij website een nieuw leven in te blazen.

\\\ Meer conversie

Stel je vraag via Whatsapp, in één minuut kunnen solliciteren, gerelateerde vacatures weergeven. Dit zijn allemaal voorbeelden van hoe wij meer conversie aan je website kunnen toevoegen.

Een website die aansluit op de bedrijfsidentiteit

We horen vaak dat de 'Werken-bij' website perfect moet aansluiten op de corporate website. Wij brengen je graag op andere gedachten. Er is namelijk vaak een groot verschil tussen hoe je als bedrijf je identiteit uit richting klanten ten opzichte hoe je dit richting (toekomstige) medewerkers doet. 

 

Flexibel en doeltreffend

Goed of béter? Voor minder gaan we niet. Bij WeAchieve zijn we expert in het bouwen van doeltreffende recruitment websites. Dit op basis van onze basis pakket 'business', waarbij alle moderne benodigdheden inbegrepen zijn. Of geheel op maat 'premium', waarbij we helemaal los kunnen gaan.

Business - Web

Dit zit in het business traject

done Converterende website templates
done Vrijheid in vormgeving
done Eigen beheersysteem
done Sollicitaties via WeAchieve ATS
done Binnen 4 weken live!

Premium - web

Dit is het traject met nét iets meer.arrow_right_alt

check_boxindeterminate_check_box Geheel maatwerk recruitmentsite
check_boxindeterminate_check_box Vrijheid in vormgeving en design
check_boxindeterminate_check_box Alle CMS functionaliteiten
check_boxindeterminate_check_box Whatsapp solliciteren
check_boxindeterminate_check_box Projectmanager voor ondersteuning
check_boxindeterminate_check_box Binnen 6 tot 8 weken live!

Meest gekozen

Vrijblijvend advies

Altijd flexibel

Voeg extra opties toe naar wens


Liever iemand persoonlijk spreken?

Stefan Niemer

Deze bedrijven gingen je voor

arrow_back
arrow_forward